De naam van de website zegt het al, The Gadgethouse is waar je de nieuwste gadgets shopt. Waarom zou de “surprise me” slider dan niet ook een soort gadget kunnen zijn? Als je op de slider klikt krijg je een random geselecteerd aantal gadgets te zien, vandaar de naam “surprise me” slider.

De doelgroep van The Gadgethouse zijn voornamelijk mannen, het is belangrijk dat de slider deze doelgroep aanspreekt. De vormgeving en het kleurgebruik komen overeen met het ontwerp van Gadgethouse.nl

 

Sanne-Smulders-banner-1

 

Sanne-Smulders-banner-2

 

Sanne-Smulders-banner-3

 

De blauwe kleur die vaker voorkomt op de website, wordt in het ontwerp van de slider gebruikt voor de display en de lichtgevende elementen van de knoppen.

 

Sanne-Smulders-banner-4

 

Sanne-Smulders-banner-5

 

Sanne-Smulders-banner-6

 

Sanne-Smulders-banner-7

 

De hele slider zou gebruikt kunnen worden als knop. Ook is het mogelijk om alleen de “play” knop de shuffle van producten te laten activeren en de forward- en back knoppen de producten vooruit en terug te laten zien. Mocht de klant een product dat eerder is langsgekomen toch nog even willen bekijken, kan de backward knop geactiveerd worden.

 

Sanne-Smulders-banner-8

 

Sanne-Smulders-banner-9

 

Sanne-Smulders-banner-11

Zo ziet de slider er uiteindelijk uit op de surpise-me pagina van Gadgethouse.nl.