Kiboots

Voor het succesvolle Amsterdamse laarzenmerk Kiboots werd ik gevraagd een nieuw logo te ontwerpen. Het logo moest makkelijk toepasbaar en vernieuwend zijn. Uiteindelijk kwam ik op dit geometrische beeldmerk en Kiboots woordmerk. De karakteristieke K wordt over de hele wereld gebruikt als beeldmerk voor Kiboots. www.kiboots.com

 

Het Kiboots logo

Sanne-Smulders-Kiboots-logo-1

 

De etalage van Kiboots op de New York Fashion Week.

Sanne-Smulders-Kiboots-NYFW

 

Olfie

Fietsen producent Popal brengt onder de naam Olfie verschillende fietsaccessoires en fietsen voor kinderen uit. Voor de nieuwe collectie moest een nieuw herkenbaar beeldmerk ontwikkeld worden dat zowel ouders als kinderen zou aanspreken. Het oude logo was een vosje, dit gegeven bleef hetzelfde maar in een nieuw jasje.

Het eerste voorstel voldeed aan deze eisen maar bleek na overleg met de fabrikant moeilijk toepasbaar op fietsen accessoires.

 

Het eerste logo ontwerp voor Olfie

sanne-smulders-Olfie-Logo-ontwerp-13

Het volgende voorstel met is beter te plaatsen op de Olfie producten. Ook is er gekozen voor een minder kinderlijke opzet dan de eerste variant omdat na navraag aan klanten bleek dat dit meer zou aanspreken.

 

Definitief gekozen logo voor Olfie

sanne-smulders-Olfie-Logo-ontwerp-12

 

Machinenet.nl

Het logo voor Machinenet moest vooral duidelijk en ongecompliceerd zijn. Het logo wordt¬† voornamelijk gebruikt wordt op de website machinenet.nl, een marktplaats equivalent voor machine’s en werktuigen.

LogoMachinenet

MachinenetWebsitemLogo